Er det en farlig sport?
 
Det korte svar er nej. Ju-Jutsu er ikke farligere end mange andre gængse sportsgrene som håndbold, fodbold og ridning. Vi har heldigvis meget sjældent skader, der ikke kan klares med en ispose eller plaster.
I Herlev Ju-Jutsu går vi desuden meget op i, at man træner efter lavest gradueret. Det betyder i praksis at man fx. ikke laver kast med én person der endnu ikke har lært faldteknikker.
 
Må jeg som forælder kigge på når mit barn træner?
 
Ja. Du/I som forældre er meget velkomne til at blive og kigge på. Vi har et rigtig hyggeligt sofaarrangement hvorfra I kan sidde og følge undervisningen. Vi byder på kaffe/the undervejs og en hyggelig sludder med de andre forældre.
Selvom I ikke har mulighed for at være tilstede hver gang, ser vi meget gerne at I kommer op forbi i ny og næ. På den måde har vi mulighed for at tale med Jer om Jeres barns udvikling. 
 
Hvad for en gi (dragt) skal jeg købe?
 
Som udgangspunkt anbefaler vi at man køber en Judo-gi. Den er stærk i vævningen og kan holde til at blive revet i. Til sammenligning er en Karate- eller Taekwondo-gi tyndere i stoffet og vil ofte hurtigt gå i stykker når man kæmper. Hvis du ønsker mere vejledning er vores instruktører klar til at rådgive dig til det bedste valg. 
 
Har man sikkerhedsudstyr på?
 
Til en almindelig træning har man ikke noget ekstra udstyr på. Når vi træner fighting har vi benskinner og handsker på, som det også er påkrævet til stævner. Det kan til internationale stævner kræves, at man har skridt- og tandbeskytter på. 
Der er mulighed for at låne benskinner og handsker i klubben. Er du barn, anbefaler vi at du venter med at købe handsker og benskinner indtil du kommer på vores Fighting Team.
 
Træner piger og drenge sammen?
 
Ja. Det gør vi på alle vores hold, store som små - med undtagelse af vores kurser i selvforsvar for kvinder.
Det er vores klare erfaring at det giver en super god dynamik på holdet at det er blandet. Fællesskab og venskaber opstår på tværs af alder og køn, hvilket også er et stærkt kendetegn for sporten iøvrigt.
Der er selvfølgelig separate omklædningsrum. 
 
 
 
 
 
 

Nyheder

Instagram

Loading