HJEM JU-JUTSU INDMELDELSE TRÆNING NYHEDER KONTAKT

Træningsdisceplin

Der er mødepligt på alle hold. Du skal vise respekt for holdet og instruktøren ved at melde afbud, hvis du er forhindret i at møde op. Har du i en periode svært ved at møde op, så aftal det med instruktøren. "Disciplin" er bl.a. når man også kommer på de sure dage, at man planlægger at have tid til sin træning, og at man leverer en helhjertet indsats til træningen. Træning kan ind imellem være hård og svær, men forhåbentlig også interessant. Det er derfor du træner, det er derfor Ju-Jutsu er noget særligt!

Forventninger til dig

Vi forventer, at du:  har lyst til at træne målrettet har en høj fremmødeprocent udviser godt kammeratskab yder dit eget 100% bedste Hvis du er skadet, så kan du møde op alligevel. Dels vil vi gerne rådgive/vide årsag og diagnose, dels kan du ofte specialtræne samtidig med holdet, f.eks vægttræne, cykle i stedet for at løbe, el. lign. Det er også træningsdisciplin. Instruktør Har du spørgsmål eller ønsker så henvend dig til din instruktør. Det er vores mål at lære dig alt det om Ju-Jutsu og træning som du er parat til at modtage og forstå på dit niveau.

Det kan du forvente af os

Dygtige og engagerede trænere Vi skaber rammerne for god træning og godt kammeratskab Vi bakker op om initiativer til holdaftener, sociale arrangementer mm