HJEM JU-JUTSU INDMELDELSE TRÆNING NYHEDER KONTAKT

Ju-Jutsu

Hvad er Ju-Jutsu

"Jujutsu er en metode der bygger på beskyttelse i nærkampe, imod bevæbnede og armerede fjender, dog uden nogen form for at benytte et våben."   Herlev Ju-Jutsu træner både teknik, selvforsvar og kampsport. Ju- Jutsu har sit udspring i den asiatiske kampkunsttradition. Der udvikles stadig nye effektive teknikker, dels ud fra den originale grundidé, dels ud fra erfaringer i konkurrence Ju-Jutsu. Det er en meget alsidig kampsport, der både arbejder fra distancen med spark, slag og parader, tæt på med låse og kast, og på gulvet med holdegreb og stranguleringer. Der trænes grundelementer fra bl.a. karate, judo og aikido.

Ju-Jutsu på skriftsprog

Ju-Jutsu er japansk og består af to tegn. Ju Jutsu "Ju" betyder eftergivende. Frem for kun at møde kraft med kraft, kan man udnytte den andens kraft til energi til sin egen fordel. "Jutsu" betyder teknik.

Historie

Ju-Jutsu har historiske rødder 300-400 år tilbage. Andre kampsportsarter som for eksempel judo er udviklet fra Ju-Jutsu. Moderne Ju-Jutsu er både forsvarstræning og offensive teknikker, der både egner sig til selvforsvar og konkurrence kampsport.
JU-JUTSU